/ Vardagsliv /

30 mars 2014

Herregud, när jag skrev rubriken fick jag typ lite av en verklighetschock. Det känns som att vi lever i framtiden. Det kan ju omöjligt vara 2014 när det var 2008 förra veckan. Jag har suttit ett bra tag nu och kollat igenom gamla bilder, tänkt tillbaks på alla minnen jag har. Jag kommer ihåg det som om det var igår men samtidigt har så mycket hänt att det ibland känns som en dimmig dröm. Det är som att jag kan se alla minnen polas forbi i slowmotion med sån där drömmusik i bakgrunden som de har i filmer ni vet, haha. Ibland, eller väldigt ofta, vill jag bara spola tillbaka tiden och leva då istället. När ens största problem var att man var tvungen att ha jacka på sig för mamma sa det. Men jag måste lära mig att leva i nuet och njuta av idag istället. Tycker faktiskt jag är hyfsat bra på det men det är sådana här stunder, när man är ensam och verkligen inte vill plugga (höhö), som återblickarna dyker upp. 
 
Nog om detta, vill bara meddela att det här med att vara bra på att blogga gick ju åt fanders. Haha varför försöker jag ens. Från och med nu ska jag försöka blogga så gott det går men det kommer vara i min takt och endast när jag känner för det och har tid. Säger bara detta för att ni inte ska förvänta er superuppdaterimg framöver, inte för att ni gjorde det innan haha, men i allafall. 
 
Min helg har jag inte gjort så mycket. Eller det kanske jag har. Det känns inte som att jag har det. Det känns som att den här helgen har varit jättelång. Konstigt. I fredags var det i allafall partaj hos Claris, mycket trevlig kväll med alla mina vänner. Det var så kul att ha både mina gamla edsberg-vänner och mina rudbecks-vänner där. Sov även där och sen var det dags för den fruktade städningen haha. Jag och hanna plockade undan lite grejer innan vi gick och la oss och dagen efter städade jag allt förutom att moppa golvet och lägga tillbaks grejer i stort sätt. När clara kom upp från källarn fick hon typ chock över hur städat det var. Kände mig så himla duktig faktiskt haha, brukar inte vara den som tar tag i städningen. Men kände att Clara förtjänade lite befrining från städandet. Hela lördagen låg jag hemma och sov då mina 3 timmar knappt sömn i en ytterst varm och obekväm men ändå mysig position inte riktigt gjorde så mycket nytta. Och idag har jag jobbat hela dagen, vilket innebar bio, chillbox och subway! lite fotbollsspel på det också och jag kunde haft ett bättre jobb! Nu är det sagoskrivande som gäller innan jag sussar iväg till mina drömmar och hoppas på att väckarklockan aldrig ringer.
 
Toodles!
 
 
SWAG - 13 år