/

30 juli

Gud vad tiden går fort. Kan ni fatta att det redan är 30:e juli?! Känns som att det är februari och fortfarande vinter. Ni vet den tiden då man längtade efter sommarn som mest. Och nu är den nästan över? Åh jag vill inte tänka så men det är ju sant. Om en halv månad börjar skolan igen. Inga sovmorgnar, ingen ledighet, ingen frihet, sitta i klassrum när det är som finast ute, göra läxor när man väl kommit hem från skolan.... Gud vad jag inte längtar. Jag måste dock ändå erkänna att jag saknar mina klasskamrater en smula. Så det ska iaf bli kul att se de när skolan börjar.

I söndags förresten så gick jag och såg på EM finalen! Den va sjukt bra! Tyskland vann med 1-0 så det var hyfsat jämt ändå och mot slutet blev det riktigt spännande. Min kärlek för fotbollen kom fram så fort jag satte mig i arenan. Tänk vad häftigt att få spela för 41 000 människor som jublar och hejar för fullt på dig. Föreställ er att man spelar VM final och det är straffar. Om du sätter din straff så vinner ni. Du tar sats och börjar skutta fram mot bollen. Hela publik är tysta och fyllda med spänning. Du träffar bollen och man hör nätet prassla genom tystnaden. Hela publiken hoppar upp skrikandes och gråtandes. Dina lagkamrater springer så fort de kan med världens största leenden fram till dig och hoppar på dig. Hela arenan fylls med jubel och glädjetårar för att du satte den där straffen.

Nu kom jag bort mig lite här...glömde att jag skrev på bloggen haha. Men ni anar inte hur många gånger jag har drömt om just det där. Det är så...magiskt.

Men det är väl typ det enda jag gjort de senaste dagarna. Blev sjuk efter nattbadet så har inte orkat göra så mycket mer.